Boek een reportage

Hieronder kun je jouw reportage boeken. Kies een datum en tijdvak, vul in welke reportage je wilt en na de ontvangst van jouw boeking neem ik contact met je op om het defintief te maken (je kunt kiezen uit tijdvakken van 30 minuten, voor een reportage van 1 uur is het kiezen van 1 tijdvak voldoende.)

Ook voor je huwelijk of zakelijke reportage kun je dit formulier gebruiken, ook dan neem ik contact met je op voor verdere informatie.

Mijn vaste shootdagen zijn woensdag (onder schooltijd en in de avond) en om de week op zaterdag. Wil je op een andere dag een reportage boeken, neem dan contact op via het contactformulier met daarin: welke reportage je wilt boeken, op welke dag en welk tijdstip. Dan kijk ik in mijn agenda of het past, in het geval van een doordeweekse avond is dat meestal geen probleem. Voor zondagen geldt een toeslag van 75 euro (deze zijn niet standaard beschikbaar).

In de zomervakantie – 22 juli t/m 3 augustus – ben ik op doordeweekse dagen alleen in de avonden beschikbaar en incidenteel op zaterdag.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
In behandeling
captcha