Eigen praktijk

Begin dit jaar was ik op een netwerkborrel van het Ondernemers Netwerk Stadshagen, waar ik een leuk gesprek had met Ellen. Een tijdje later nam zij contact met mij op, omdat ze foto’s voor haar nieuwe website nodig had.

Mooie ruimte

We spraken begin april af bij het Coachhuis Zwolle, waar Ellen af en toe een ruimte huurt voor haar afspraken. Vooraf hadden we al contact gehad over wat ze graag wil voor beelden en heb ik kledingtips gegeven. Ellen had ook iemand geregeld om model voor ons te staan.

Ontspannen

Ellen wilde graag foto’s van haar aan het werk tijdens de coaching en wat ontspannen portretten. We begonnen met het eerste en sloten af met wat portretten op het dakterras en in de centrale ruimte. Al met al is het een mooie serie geworden waar ze veel mee kan.

Wil je weten wat het eindresultaat is geworden? Ga dan naar ellenmeijer.com 

Lees onder de foto’s de review van Ellen.

Berber met tasjes op de sluisdeur
Styliste Berber op een bruggetje
Berber met de armen in de lucht aan het strand
Styliste Berber met haar touwtje

Review

“Erica zorgt dat je goed voorbereid bent op de fotoshoot. Zij neemt alle tijd om prachtige foto’s te maken. Hierbij mag jij zelf ook ideeën aandragen. Erg prettig in contact en geeft je een veilig gevoel. Nieuwsgierig naar het resultaat? Check www.ellenmeijer.com”

Ellen