Bloesem

Ik hoef mijn wijk niet uit voor mooie fotoplekjes. In het voorjaar in maart zijn er de magnolia’s in het Twistvlietpark, in april bloeien de vele bomen met hun prachtige bloesems en iets later in mei/juni zijn er velden met margrieten in mijn eigen buurtje.

Bijzondere drager

Ik wilde al heel graag tussen die bomen met bloesems een reportage maken, dus deed ik op mijn Instagram pagina een oproepje voor een model. Pluspunt was als hij/zij haar kindje draagt.

Sjoukje, ook fotograaf, had op mijn oproep gereageerd en begin mei – vanwege het natte weer in april kon het niet eerder – vond de reportage plaats. We hadden ’s ochtends vroeg afgesproken, omdat dan het zonlicht nog zo mooi door de bomen valt. 

Artipoppe

Sjoukje heeft een prachtige draagzak van Artipoppe (ik heb mijn kinderen ook gedragen, dus ik heb nog steeds een zwak voor mooie doeken en dragers) en haar dochter zit er graag in.

De kleine meid was niet helemaal zichzelf, want ze had net haar vaccinaties gehad en was ziek geweest. Gelukkig hield ze het lang genoeg vol, zodat ik mooie foto’s van de twee kon maken.

Bedank Sjoukje, dat je model voor me wilde staan! De foto op rechts is haar favoriet. Dit is wat ze er zelf over zegt: ‘Ik vind deze zo mooi! Overgave, vertrouwen, liefde. Ik voel en zie het allemaal hierin

 

Moeder met dochter in draagzak
Moeder met dochter in Artipoppe draagzak tussen de bloesembomen
Moeder en dochter liefdevol in contact
Serieuze blik van meisje in drager bij moeder op de buik
Moeder knuffelt dochter onder de bloesembomen
Moeder en dochter lachen
Fijn contact moeder en dochter onder de bloesemboom