Krachtige portretten

Als ondernemer is het af en toe zaak om ook een fotoreportage te boeken. Zo ben ik eerder dit jaar op de foto geweest voor mijn nieuwe brandingfoto’s en mocht ik die middag ook zelf foto’s van een ondernemer maken.

’t Leesten

De fotoreportage van Ellen was lekker in de buitenlucht, bij ’t Leesten, in de buurt van Apeldoorn. Ik hou enorm van die omgeving; de Veluwe heeft alles wat je nodig hebt: bos, heide, mooie wandelpaden, vennetjes… En het is ook maar een klein eindje vanaf Zwolle. Ik vind het een ideale locatie voor mij als daglichtfotograaf.

Element

Eenmaal buiten aan het fotograferen was ik helemaal in mijn element. Dit is wat ik het allerliefste doe! Ik blijf nooit rechtop staan, ik duik graag achter bosjes, struikjes of bomen. Om mooie doorkijkjes te maken, of iets meer diepte aan een foto te geven doordat er iets in de voorgrond staat.

Ellen was een fijn model om te fotograferen en ik kon zelf een aantal mooie beelden van haar krijgen, terwijl ik door Seher werd gefotografeerd.

 

Fotoreportage van Ellen zittend op de heide

Ook iets voor jou?

Nu zijn deze foto’s niet in opdracht gemaakt, toch kunnen ze heel goed doorgaan voor zakelijke foto’s. Ellen is gewichtsconsulente, voedingsdeskundige en geeft Power Yoga lessen. Als ondernemer heb je vaak naast foto’s die direct weergeven wat je werk is, ook portretten nodig die multi-inzetbaar zijn. Portretten zoals deze zijn daar geschikt voor.

Wil jij ook zo’n mooie fotoreportage? Hier lees je er alles over.

Ellen zittend bij boom tijdens fotoreportage
Fotoreportage ondernemer Ellen
Prachtportret van Ellen tijdens fotoreportage
Krachtig portret Ellen fotoreportage Apeldoorn

Brandingfoto’s in de buitenlucht

Naast de brandingfoto’s binnen, zijn we ook de heide opgeweest bij ’t Leesten, vlakbij Apeldoorn. Een van de andere onderneemsters, Ellen, had ook nog wat foto’s in een natuurlijke omgeving nodig, dus kon dat gecombineerd worden met foto’s van mij terwijl ik zelf aan het fotograferen ben. Er was een kledingwissel mogelijk, dus vlak voordat we richting Apeldoorn vertrokken had ik me even omgekleed.

Ik was al vaker bij ’t Leesten geweest en het is een hele veelzijdige plek. Er is bos, heide, wandelpaden – keuze te over. Zelfs als de heide niet in bloei staat is het er prachtig. Ook lopen er schapen rond, dus als je geluk hebt, kom je ze tegen (wat ons ook gebeurde)

Element

Eenmaal buiten aan het fotograferen was ik helemaal in mijn element. Dit is wat ik het allerliefste doe! Ik blijf nooit rechtop staan, ik duik graag achter bosjes, struikjes of bomen. Om mooie doorkijkjes te maken, of iets meer diepte aan een foto te geven doordat er iets in de voorgrond staat.

Ellen was een fijn model om te fotograferen en ik kon zelf een aantal mooie beelden van haar krijgen, terwijl ik door Seher werd gefotografeerd. Het was echt een hele fijne dag en ik ben superblij met alle brandingfoto’s die van mij zijn gemaakt.

Bekijk hier mijn foto’s van Ellen.
Lees onder de foto’s mijn recensie op Google aan Seher.

Ellen staand bij boom tijdens fotoreportage
Ellen lachend bij boom tijdens fotoreportage
Ellen bij boom op het Leesten
Portret Ellen 't Leesten Apeldoorn
Stralend portret van Ellen bij boom
Fotoreportage Ellen in de natuur bij Apeldoorn