Nieuwe jas 

Ik heb Berber in 2018 leren kennen toen zij een fotograaf zocht voor foto’s voor haar bedrijf als kleding- en kleurstylist. In een aantal sessies maakte ik haar brandingfoto’s die zij tot zeer recent kon inzetten voor haar bedrijf.

In de tussentijd is ze moeder geworden van twee prachtige meiden en was haar oude bedrijf niet meer die warme jas die het daarvoor was. Het werd tijd voor vernieuwing! Ze gooide alles op de schop en bij een nieuwe bedrijfsnaam, visie en website horen natuurlijk ook nieuwe foto’s!

Eind april ben ik met Berber in Lemmer op stap geweest en hebben we vooral heel veel plezier gehad tijdens het fotograferen. Vooraf had ze een duidelijk doel voor ogen wat ze met de foto’s wilde neerzetten en na een aantal brainstormsessies wisten we beide wat we konden verwachten. Het werd een topmiddag met geweldige beelden als resultaat! Hieronder zie je de zeven favoriete foto’s van Berber en daarna haar zes favorieten uit 2018. Wat een verschil hè?

Wil je meer zien en weten wat voor werk Berber precies doet? Ga dan naar Dé stylist met een Twist

Lees onder de foto’s de review van Berber.

Berber met tasjes op de sluisdeur
Styliste Berber op een bruggetje
Styliste met kleurdoeken op een steiger
Berber met de handen in de lucht
Berber met de armen in de lucht aan het strand
Styliste Berber met haar touwtje
Berber stylist met een twist en kleurwaaiers
Berber met een kleurwaaier voor haar gezicht
Styliste Berber met haar touwtje
Berber stylist met een twist en kleurwaaiers
Berber met een kleurwaaier voor haar gezicht
Berber stylist met een twist en kleurwaaiers
Berber met een kleurwaaier voor haar gezicht

Review

“Erica is een fotograaf die je essentie weet vast te leggen. Ze heeft een aantal jaar geleden mijn brandingshoot gedaan toen ik net startte met mijn bedrijf. Deze beelden waren zo goed, dat ik ze jaren heb kunnen gebruiken.

Nu ik toe was aan nieuwe foto’s, wist ik meteen wie deze foto’s mocht maken natuurlijk! En ook deze keer overtrof Erica haarzelf. Wat een prachtige, natuurlijke foto’s.

Beide keren kreeg ik als reacties op mijn foto’s vaak: wauw, deze foto’s zijn helemaal ‘jou’. En om iemand zo te fotograferen dat ze precies vangen wie je bent, dat is een gave! En Erica heeft die gave.”

Berber