Zonnige ochtend 

Voor mijn samenwerking met Schaduwfoto wilde ik in de buurt van Meppel twee locaties verkennen om te kijken of deze geschikt zijn voor het type foto’s dat nodig is om een schaduw op te laten maken.

De eerste locatie die ik bekeken heb is het Holtingerveld, in de buurt van Havelte en op 15 minuten rijden vanaf Meppel. Omdat ik ook moest kijken hoe het qua fotografie uit zou pakken, heb ik het gezin van vrienden van me gefotografeerd.

Bomen en beestjes

Ik ken Roos en Wout al heel lang van vrijwilligerswerk wat ik in de jaren ’00 gedaan heb. Er ontstond een vriendschap en we hebben elkaars gezinnen zien ontstaan. We spraken af op een zondagochtend, begin januari. Het was een prachtige zonnige dag, de temperatuur was ook aangenaam dus de jassen konden zonder problemen uit. Wel is het op zondag erg druk op het Holtingerveld, dus dat moet ik in de gaten houden wil ik er vaker fotograferen.

We hebben een fijne ochtend gehad, met klimmen in bomen en op het hunebed tot kijken wie het hardste kan rennen en de stippen op een lieveheersbeestje tellen.

Roos en Wout, bedankt dat jullie model voor me wilden staan!

Gezinsreportage Olst vader met dochters
Gezinsreportage kinderen rennen naar ouders toe
Gezinsreportage plezier tijdens het fotograferen
Kinderen wandelen over een bospad
Gezinsreportage vader en dochter
Gezinsreportage moeder troost dochter
Gezinsreportage moment tussen ouders
Kinderen wandelen over een bospad