Heideveld 

Voor mijn samenwerking met Schaduwfoto wilde ik in de buurt van Meppel twee locaties verkennen om te kijken of deze geschikt zijn voor het type foto’s dat nodig is om een schaduw op te laten maken.

De tweede locatie die ik bekeken heb is het Echtenerzand, in de buurt van Echten en op 20 minuten rijden vanaf Meppel. Omdat ik ook moest kijken hoe het qua fotografie uit zou pakken, ben ik met Remco en zijn samengestelde gezin op pad geweest.

Fris zonnetje

Ik ben op het Echtenerzand helemaal niet bekend, dus ik was heel benieuwd. Het is een groot en divers gebied. Wij zijn op een stukje heide geweest, ook is er in de buurt een bos en zandvlakte.

Het is een prachtige locatie, zeker ook als in augustus de heide in bloei staat, met veel mogelijkheden. Uiteindelijk heb ik in overleg met Dasja van Schaduwfoto gekozen voor het Holtingerveld als vaste locatie voor mijn schaduwfoto’s.

Ik vind het Echtenerzand een prachtig natuurgebied, dus hij staat vanaf nu op mijn lijst met favoriete locaties. Ik hoop snel weer eens terug te kunnen om nog meer mooie plaatjes te maken hier!

Gezinsreportage Olst vader met dochters
Gezinsreportage kinderen rennen naar ouders toe
Gezinsreportage plezier tijdens het fotograferen
Kinderen wandelen over een bospad
Gezinsreportage vader en dochter
Kinderen wandelen over een bospad