‘Photography keeps a Moment from Running Away’

Jouw trouwdag is één van de mooiste momenten uit je leven. Het is weer een nieuwe stap in de band met je partner die je graag in intieme vorm deelt met dierbaren. Misschien hebben jullie al kinderen samen en wil je ook voor hen deze bijzondere verbinding aangaan. Hoe dan ook is het een speciale dag die je graag laat vastleggen, zodat je er later nog heel vaak op terug kunt kijken!

Je houdt niet zo van poseren en statische foto’s, je hebt het liefste dat de fotograaf er bij is, maar toch ook weer niet. Daar kom ik om de hoek kijken! Vooraf hebben we uitgebreid contact over jullie wensen voor de dag, zodat je je over de foto’s geen zorgen hoeft te maken.

Tijdens de trouwdag ben ik op de achtergrond aanwezig en leg alles wat ik zie én voel vast. Jullie liefde voor elkaar staat de hele dag centraal, ook tijdens de fotoreportage waarbij ik jullie tijdens het fotograferen vragen stel of opdrachtjes geef zodat je amper door hebt dat ik er ben. Met als eindresultaat een prachtig album met daarin de mooiste foto’s!

Drie kinderen op een rijtje
  • Prijzen zijn inclusief BTW
  • Reiskosten door heel Nederland zijn inbegrepen
  • Er is altijd de mogelijkheid om extra uren bij te boeken á €125 per uur. Dit kan ook nog op de dag zelf: ik hou de gehele dag voor jullie vrij.
  • Tegen meerprijs is het bij het pakket geleverde album volledig op maat te maken, met keuze uit diverse formaten, papiersoorten en materialen.
  • Er kunnen extra spreads (2 pagina’s/2-3 foto’s) toegevoegd worden aan het album á €25 per spread.
  • Mogelijk worden de foto’s gebruikt voor mijn portfolio. Dit geheel in overleg. Bezwaar hier tegen graag vooraf aangeven.
  • Liever een reportage op maat? Neem dan contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Portfolio

Klik op een foto om meer van mijn huwelijksfotografie te bekijken

 

 

 

 

 

Reviews

“Erica’s stijl van fotograferen sprak ons gelijk heel erg aan. En na een super geslaagde pre-weddingshoot, waar ze echt de tijd voor nam, hadden we er alle vertrouwen in.

Tijdens de pre-weddingshoot kregen we ook echt het gevoel hadden dat zij onze stijl/vibe snapte. Dit nam ze mee naar de bruiloft waar ze volledig op de achtergrond opereerde en daardoor foto’s opleverde die boven verwachting waren.

Alle spontaniteit en emoties van de dag zijn super vastgelegd. Met de reportage van Erica hebben we foto herinneringen van onze mooiste momenten. En een fijne aanvulling daarop is dat je er gelijk een album bij krijgt. Zodat je daar niet zelf mee aan de slag hoeft.”

Rutger & Rhodé

“Het is alweer tien jaar geleden dat mijn man en ik gingen trouwen. Dat deden we niet op een standaardlocatie, maar in de dierentuin! Er was natuurlijk veel te regelen; een taart, een jurk, ringen.. maar over een ding hoefden we ons hoofd niet te breken en dat was onze fotograaf. Ik kende Erica al als een bevlogen, vriendelijke en positieve vrouw en toen we in gesprek gingen over onze bruiloft wist ik meteen dat zij onze fotograaf zou worden.

Een belangrijk punt voor ons was dat Erica heel goed en geduldig is met kinderen. En dat was juist voor onze bruiloft heel belangrijk, want niet alleen onze eigen kinderen (van toen 3 en bijna 5 jaar), maar ook veel kleine kinderen van onze vrienden en familie moesten natuurlijk op de foto. Daarnaast wist ik dat Erica haar hand niet zou omdraaien voor een bijzondere locatie en een wat rommelige organisatie van onze kant. Ik heb haar ervaren als een professionele, geduldige en flexibele fotograaf.

Deze maand hebben we ons 10-jarig huwelijk gevierd met vrienden en familie en natuurlijk ging ons prachtige boek met foto’s van hand tot hand. Wat fijn om zulke mooie foto’s te hebben ter herinnering aan die heerlijke dag. Ik kan Erica oprecht aan iedereen aanbevelen.”

Pauline

“Kwaliteit!

Dat is in één woord het resultaat van onze bruiloftsfoto’s gemaakt door Erica. Na een loveshoot door Delft als “verkenningsrondje” zijn ook de huwelijksfoto’s zeer geslaagd.

Het album als geheel vertelt de dag ook zoals deze voor ons gevoeld heeft.”

Mark & Elise

“Na lang zoeken naar een fotograaf voor onze trouwerij viel ons oog op de website van Erica. Mooie foto’s geschoten waarbij we een goed gevoel hadden.

Dit gevoel werd bevestigd nadat we de foto’s van de pre-wedding shoot hadden gekregen.

We zijn blij dat we Erica hebben gevraagd voor onze trouwdag. De foto’s zijn echt geweldig!”

Joeke & Douwina

“Erica heeft onze bruiloft gefotografeerd. Wij zijn haar enorm dankbaar voor de onwijs mooie foto’s die wij van haar hebben ontvangen! De meest kleine, maar hele belangrijke details heeft zij weten vast te leggen en maken een herinnering voor het leven.

Ondanks dat ons zoontje absoluut niet stond te wachten op foto’s maken heeft ze toch een aantal foto’s gemaakt op een manier die hem echt weergeven zoals hij echt is.

De hele dag ging ongedwongen en we kwamen zelfs foto’s tegen waarvan wij nooit door hebben gehad dat ze gemaakt zijn wat ons weer het gevoel geeft dat ze echt met ons samen de mooie momenten heeft beleefd. Door de mooie foto’s beleven wij de dag steeds weer opnieuw als wij ze bekijken!”

Familie Smeenge

“Wat hebben we een prachtige dag gehad op een schitterende locatie. We hadden jou gevraagd om onze trouwreportage te maken; je zei van te voren al: mij zul je niet veel zien, maar maak je geen zorgen. Nou, dat is verschrikkelijk goed gelukt. We hebben je inderdaad weinig gezien, maar wat zijn de foto’s en het album mooi geworden.

Top gedaan, super blij mee.”

Peter & Jolanda

“Wij zijn in de Italiaanse sneeuw van het plaatsje Livigno getrouwd in het bijzijn van vrienden en familie. Erica werd ons onder de aandacht gebracht door onze enthousiaste trouwambtenaar welke wel iemand wist die de uitdaging aan zou durven om speciaal voor de trouwfoto’s over te vliegen voor twee dagen.

We zijn super blij met de foto’s die Erica van ons, de locatie en onze gasten heeft weten te maken. Waar we wisten dat het maken van foto’s in de winter niet eenvoudig is heeft Erica met een lach meegegleden door de sneeuw om op de meest fantastische locatie ons geluk vast te leggen. De reacties op de foto’s van zowel de mensen die er wel als niet bij waren zeggen alles.

We konden onze gasten met ons bedankkaartje direct voorzien van een link naar een website, waarvoor wij reeds een fotoselectie hadden gemaakt, zodat zij nogmaals van onze fantastische dag konden genieten.”

Daniël & Lena

“Wij kozen voor Erica omdat ik (Marjolein) haar online heb leren kennen en zo ook  bekend raakte met haar werk. Ze heeft onze trouwdag gefotografeerd en zowel de foto’s in kleur als zwart-wit waren prachtig.

We konden goed aangeven wat we wilden, welke verwachtingen we hadden en hier heeft Erica heel goed op ingespeeld. Het resultaat zijn prachtige foto’s van een heel mooie dag, waar we af en toe via die foto’s op kunnen terugkijken. Eén van de foto’s hangt als een poster in ons huis.”

Roel & Marjolein

Laten we kennismaken!