Jaarplan:

Het hele jaar door goede foto’s!

Altijd je foto’s up-to-date en passend bij het seizoen. Die laten zien wie jij bent en waar jij als ondernemer voor staat. Foto’s waarop jouw eigenheid is te zien, speels met een vleugje humor. Dat is het jaarplan!

In de buitenlucht

Lekker buiten op een locatie bij jou in de buurt, omdat jij je daar zo op je gemak voelt. Eventueel combineren we het met wat foto’s in jouw kantoor of werkruimte.

Kwartaalsessies

Met het jaarplan ga je elk kwartaal op de foto, steeds op dezelfde plek, zodat ook die mee gaat met de seizoenen. Ik zal je tips geven voor kleding en make-up, maar huur geen muah en styliste in. Want ik ben er van overtuigd dat we die helemaal niet nodig hebben.

Jouw unieke zelf

Je wilt geen picture perfect plaatjes, wel foto’s die authentiek zijn. Dat kan met kleding uit je eigen kast, passend bij het seizoen en de locatie. Met jouw eigen make-up en je haar zelf gestyled; 100% jij dus!

Jaarplan voor ondernemers

Gratis video’s

Bonus: in 2024 krijg jij de video-opnames helemaal gratis! Ik wil graag oefenen met video’s maken, die perfect zijn als aanvulling op je foto’s om op je website of sociale media te gebruiken. Ook hier zullen we samen een plan voor maken zodat ook dit helemaal bij jou en je bedrijf past. Je ontvangt van mij diverse video’s in verschillende formaten, zodat je ze gelijk kunt inzetten.

Ondernemer op de foto op buitenlocatie
Jaarplan zorgt altijd voor actuele foto's
Ondernemer in beeld

Wil jij gelijk doorpakken en geen losse sessies boeken? Ben jij toe aan elk kwartaal actuele foto’s op je website en sociale media? Wil jij beelden die jouw unieke zelf en authenticiteit laten zien?

Boek dan het jaarplan tegen een geweldige pilot prijs met maar liefst 50% korting!

  • Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.
  • Buiten Zwolle reken ik reiskosten: €0,45 per km.
  • Extra bestanden zijn bij te bestellen á €25 per foto.
  • Je krijgt een licentie voor zakelijk gebruik van de foto’s, zoals website, sociale media of drukwerk.
  • Mogelijk worden de foto’s gebruikt voor mijn portfolio. Dit geheel in overleg. Bezwaar hier tegen graag vooraf aangeven.

Marijn

Netwerkdag

Portfolio

Klik op de foto om meer van dat werk te bekijken

Berber

Ellen

Marijn

Ellen

Photowalk

Ellen

Reviews

“Erica heeft zakelijke foto’s voor me gemaakt voor op mijn CV, LinkedIn en dergelijke. We waren beide startend en hebben elkaar op die manier op weg geholpen.”

“Erica is een rustig en fijn persoon. Ze stelt je op je gemak en vraagt je niet om onnatuurlijke houdingen en dergelijke aan te nemen. Ze wil graag natuurlijke foto’s maken.

Die heb ik dan ook zeker gekregen: ze laten echt zien wie ik ben. De foto’s hebben heel veel views gehad op LinkedIn (>6000) en voor mij personlijk is het een mooie manier om mijzelf te presenteren. Ik zou Erica zo weer vragen een volgende keer.”

Marijn

“Erica is een fotograaf die je essentie weet vast te leggen. Ze heeft een aantal jaar geleden mijn brandingshoot gedaan toen ik net startte met mijn bedrijf. Deze beelden waren zo goed, dat ik ze jaren heb kunnen gebruiken.

Nu ik toe was aan nieuwe foto’s, wist ik meteen wie deze foto’s mocht maken natuurlijk! En ook deze keer overtrof Erica haarzelf. Wat een prachtige, natuurlijke foto’s.

Beide keren kreeg ik als reacties op mijn foto’s vaak: wauw, deze foto’s zijn helemaal ‘jou’. En om iemand zo te fotograferen dat ze precies vangen wie je bent, dat is een gave! En Erica heeft die gave.”

Berber

“Tijdens een netwerkdag voor creatieve ondernemers had Erica haar camera meegenomen en was ze zo lief om van ons allemaal ook een paar foto’s te maken! Het maken van de foto’s was vooral gezellig en heel natuurlijk.

Helemaal niet het gevoel dat je echt moest poseren voor de camera. Het resultaat is super, hele mooie heldere foto’s die ze met 2 verschillende filters heeft bewerkt. Ik ben er heel erg blij mee! Op zoek naar een fotografe die mooie, frisse foto’s maakt, dan moet je zeker bij Erica zijn.”

Stephanie

“Erica zorgt dat je goed voorbereid bent op de fotoshoot. Zij neemt alle tijd om prachtige foto’s te maken. Hierbij mag jij zelf ook ideeën aandragen. Erg prettig in contact en geeft je een veilig gevoel. Nieuwsgierig naar het resultaat? Check www.ellenmeijer.com

Ellen

Laten we kennismaken!