Mini-shoots tussen de kerstbomen

Nog even en dan is het alweer kerst. De tijd van samen zijn met het gezin of familie, lekker eten en gezellige gesprekken. Helaas is het ook een periode die voor veel mensen zorgt voor stress. Dat begint ook steeds vroeger, want we worden ook steeds eerder met de december feestdagen in contact gebracht. Denk alleen al aan de pepernoten die nu al volop te koop zijn.
 

Zen-momentje

Om een lichtpuntje te zijn in die drukke periode, om je even een momentje van rust te gunnen, kun je bij mij in november op een prachtige locatie nabij Kampen op de foto tussen de kerstbomen. Denk Scandinavië, warmte, gezelligheid. Mooie portretten van jullie gezin en van jullie apart. Leuk om cadeau te geven onder de boom, of om te gebruiken voor je kerstkaart. Natuurlijk ook heel tof om alleen te doen!
Lees verder onder de foto’s.
Kerstbomenshoots 2023 in Kampen
Lynn tussen de kerstbomen op de foto
Tussen de kersbomen op de foto

De shoots vinden plaats op 19 november bij Wijnbergen Groenvoorziening te Kampen en duren 20 minuten per sessie.

Per dag zijn vijf vier plekjes beschikbaar:

14.00 uur, 14.30 uur, 15.00 uur, 15.30 uur en 16.00 uur.

De kosten zijn 85 euro, inclusief 1 digitale foto die je uit 5 opgeleverde beelden mag uitkiezen.

Ik heb een mooi inspiratiebord op pinterest gezet, dat kun je hier bekijken.

Ook krijg je 25% korting op een aantal geselecteerde producten. Het gaat hierbij om prachtige fine art prints, een harmonicaboekje en een folio box.

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor een kerst sessie!

Laat hieronder je gegevens achter en de gewenste tijd en ik stuur je zo snel mogelijk een bevestiging!

Ik verwerk de aanmeldingen op binnenkomst, het kan zijn dat jouw gewenste voorkeurstijd dan al weg is. Dan overleg ik met je voor een nieuw tijdstip.

Komt 19 november niet uit? Op 25 november en 9 december ben ik ook op de locatie om voor het bedrijf te fotograferen en heb ik 3 plekjes beschikbaar.

Boek je kerst mini sessie voor 19 november

Gewenste tijd