Country open air

Bij mij in de buurt hebben we een hele fijne buurttuin, Hof van Breecamp, waar ik lid van ben. Samen met mijn gezin hebben we daar een kleine moestuin van ca. 4×5 meter die we met veel plezier onderhouden. Ook voeren we algemene klusjes uit, zoals onkruid wieden, opruimen of samen met de andere leden de tuin winter-/zomerklaar te maken.

Activiteiten

Ook is de buurttuin de ideale plek in Breecamp – een deelbuurt van de Zwolse wijk Stadshagen – om een activiteit te organiseren, zoals afgelopen zaterdag (11 juni) het optreden van Zwolse countryband Ramblin’ Boots. In de middag gaven zij een workshop aan jong en oud en in de avond was het concert, waarbij lokale slager Jager & Boer de broodjes hamburger en worst (van de bbq) verzorgde.

Kennismaken met Country

Voor bijna 100 man publiek speelden ze de mooiste countryliedjes, eigen werk maar ook bestaand repertoire van anderen. Het was voor niet-kenners, waaronder ikzelf, een geweldige eerste kennismaking met country en ik weet zeker dat dit niet de eerste en laatste keer was dat Ramblin’ Boots op Hof van Breecamp heeft opgetreden.

Ga naar Hof van Breecamp voor meer informatie over de buurttuin.

Kijk op Ramblin’ Boots om meer te weten te komen over dit toffe vijftal.

Julia en Geert samen aan het zingen
Julia Hulshof van Ramblin' Boots
Julia Hulshof van Ramblin' Boots
Vrouw staat in stoere pose in een straat
Rogier van Ramblin' Boots
Fake van Ramblin' Boots
Julia en Martine van Ramblin' Boots
Drummer Geert van Ramblin' Boots
Drummer Geert
Ramblin' Boots treedt op voor 100 man