Photowalk:

Wandelen, netwerken en ontspannen op de foto!

Ontspannen netwerken en ook nog mooie foto’s van jezelf mee naar huis. Dat doe ik met mijn Photowalk!

Als ondernemer weet je dat je regelmatig nieuwe foto’s voor je website en/of sociale media nodig hebt. Alleen vind je het idee van een op een werken met een fotograaf best spannend en schuif je om die reden het boeken van een shoot voor je uit.

Bij netwerken doe je eigenlijk hetzelfde. Je weet dat het belangrijk is voor jouw bedrijf, alleen spreken veel netwerkbijeenkomsten je niet aan omdat het vaak heel zakelijk op je over komt. Zo zit jij niet in elkaar.

Photowalk Zwolle foto ondernemer

Maar eerst: koffie!

Bij mijn Photowalk komen op de foto gaan en netwerken samen. Alles op een ongedwongen manier en in een kleine groep. De connectie die we als groep aan gaan vind ik belangrijk. Het wordt laagdrempelig, ontspannen en gezellig. Het moet net zijn alsof je een ochtend met een stel vrienden doorbrengt, waarbij je helemaal jezelf bent.

We starten de Photowalk met een kopje koffie of thee en wat lekkers in een leuk cafeetje in de stad. Zo kunnen we eerst kennismaken met elkaar alvorens we de wandeling gaan maken. We zijn in een kleine groep van maximaal 8 ondernemers, of ondernemende mensen.

Photowalk Zwolle portret ondernemer
Full body foto ondernemer tijdens Photowalk
Portretfoto ondernemer Photowalk Kampen

Behind the scenes

Tijdens de wandeling doen we een aantal plekken aan waar ik foto’s van je ga maken, dit zullen portretten en full body foto’s zijn. Onderweg kunnen jullie lekker kletsen/netwerken en behind the scenes foto’s en filmpjes maken! Die kun je dan gelijk gebruiken op je sociale media.

Je mag van kleding wisselen tussendoor en heb je attributen die voor je werk belangrijk zijn, kan je die ook meenemen voor op de foto. Zo krijg je in een paar uur tijd een diversiteit aan beelden die je weer voor je bedrijf kunt inzetten.

We sluiten de wandeling af met een tweede kopje koffie/thee of een ander drankje. Daarna kun je op eigen gelegenheid nog ergens gaan lunchen of je gaat weer huiswaarts.

  • De Photowalk duurt 2,5 tot 3 uur.
  • Neem je iemand mee, dan krijgen jullie alletwee 1 digitaal bestand extra.
  • Extra bestanden zijn bij te bestellen á €25 per foto.
  • Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.
  • Op de Photowalk zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.
  • Mogelijk worden de foto’s gebruikt voor mijn portfolio. Dit geheel in overleg. Bezwaar hier tegen graag vooraf aangeven.

Beschikbare data:

Worden binnenkort bekend gemaakt! 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe data? Stuur me een berichtje via mijn contactformulier en ik zet je op de mailinglijst!