Portfolio Huwelijk

Hier zie je een selectie van mijn huwelijksfotografie, die goed weergeeft wat mijn stijl is. Ik hou van kleine/intieme bruiloften, waarbij alle aandacht van jou als bruidspaar uit kan gaan naar de gasten en je niet honderden handen hoeft te schudden. Of dat nu heerlijk in de buitenlucht is, of juist op een mooie binnenlocatie. Met of zonder kinderen aanwezig. Het is jullie dag en dat leg ik met liefde vast.

Hamer en trouwakte tegen achtergrond van ambtenaar en bruidspaar
Bruidegom kost bruid op de slaap
Close-up van Petit Fours
Ringen met vingerafdrukken bruidspaar in hartvorm
Detail van versiering en kaarsjes
Bruidspaar met gasten tijdens ceremonie
Bruidspaar staat buiten bij een kas
Bruidspaar in de sneeuw bij Livigno Italië
Close-up van Petit Fours
Liefdevol bruidspaar tijdens tekenen akte
Detail van versiering en kaarsjes
Bruidspaar hand in hand met tattoeage
Bruid met boeket op het strand
Bruidspaar knuffelt met hun kinderen
Bruidspaar snijdt bruidstaart aan
Bruidspaar houdt elkaars hand vast
Bruid schrikt van de confettikanonnen
Bruidsboeket met in de achtergrond de regenboogvlag
Bruidspaar omhelst elkaar in het bos
Bruid omhelst een vriendin
Bruidspaar in een mooie pose binnen in een steenfabriek
Bruidspaar poserend bij de Zandenplas
Bruidspaar loopt in de regen onder een paraplu
Bruidspaar luistert naar lied van gasten
Trouwlocatie bovenop een berg in Livigno Italië
Bruid omhelst een vriendin
Voorbereidingen van de bruid
Bruid in de visagie
Voorbereidingen van de bruid
Bruid in de visagie
Bruid omhelst een vriendin

Reviews

“Erica’s stijl van fotograferen sprak ons gelijk heel erg aan. En na een super geslaagde pre-weddingshoot, waar ze echt de tijd voor nam, hadden we er alle vertrouwen in.

Tijdens de pre-weddingshoot kregen we ook echt het gevoel hadden dat zij onze stijl/vibe snapte. Dit nam ze mee naar de bruiloft waar ze volledig op de achtergrond opereerde en daardoor foto’s opleverde die boven verwachting waren.

Alle spontaniteit en emoties van de dag zijn super vastgelegd. Met de reportage van Erica hebben we foto herinneringen van onze mooiste momenten. En een fijne aanvulling daarop is dat je er gelijk een album bij krijgt. Zodat je daar niet zelf mee aan de slag hoeft.”

Rutger & Rhodé

“Wat hebben we een prachtige dag gehad op een schitterende locatie. We hadden jou gevraagd om onze trouwreportage te maken; je zei van te voren al: mij zul je niet veel zien, maar maak je geen zorgen. Nou, dat is verschrikkelijk goed gelukt. We hebben je inderdaad weinig gezien, maar wat zijn de foto’s en het album mooi geworden.

Top gedaan, super blij mee.”

Peter & Jolanda

“Erica heeft onze bruiloft gefotografeerd. Wij zijn haar enorm dankbaar voor de onwijs mooie foto’s die wij van haar hebben ontvangen! De meest kleine, maar hele belangrijke details heeft zij weten vast te leggen en maken een herinnering voor het leven.

Ondanks dat ons zoontje absoluut niet stond te wachten op foto’s maken heeft ze toch een aantal foto’s gemaakt op een manier die hem echt weergeven zoals hij echt is.

De hele dag ging ongedwongen en we kwamen zelfs foto’s tegen waarvan wij nooit door hebben gehad dat ze gemaakt zijn wat ons weer het gevoel geeft dat ze echt met ons samen de mooie momenten heeft beleefd. Door de mooie foto’s beleven wij de dag steeds weer opnieuw als wij ze bekijken!”

Familie Smeenge

“Na lang zoeken naar een fotograaf voor onze trouwerij viel ons oog op de website van Erica. Mooie foto’s geschoten waarbij we een goed gevoel hadden.

Dit gevoel werd bevestigd nadat we de foto’s van de pre-wedding shoot hadden gekregen.

We zijn blij dat we Erica hebben gevraagd voor onze trouwdag. De foto’s zijn echt geweldig!”

Joeke & Douwina

“Kwaliteit!

Dat is in één woord het resultaat van onze bruiloftsfoto’s gemaakt door Erica. Na een loveshoot door Delft als “verkenningsrondje” zijn ook de huwelijksfoto’s zeer geslaagd.

Het album als geheel vertelt de dag ook zoals deze voor ons gevoeld heeft.”

Mark & Elise

“Wij zijn in de Italiaanse sneeuw van het plaatsje Livigno getrouwd in het bijzijn van vrienden en familie. Erica werd ons onder de aandacht gebracht door onze enthousiaste trouwambtenaar welke wel iemand wist die de uitdaging aan zou durven om speciaal voor de trouwfoto’s over te vliegen voor twee dagen.

We zijn super blij met de foto’s die Erica van ons, de locatie en onze gasten heeft weten te maken. Waar we wisten dat het maken van foto’s in de winter niet eenvoudig is heeft Erica met een lach meegegleden door de sneeuw om op de meest fantastische locatie ons geluk vast te leggen. De reacties op de foto’s van zowel de mensen die er wel als niet bij waren zeggen alles.

We konden onze gasten met ons bedankkaartje direct voorzien van een link naar een website, waarvoor wij reeds een fotoselectie hadden gemaakt, zodat zij nogmaals van onze fantastische dag konden genieten.”

Daniel & Lena

Laten we kennismaken

 

Natuurlijk Erica Fotografie
Erica Turmel-Donker

06-81052560

erica@natuurlijkerica.nl

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring
Cookiestatement 

 

 

11 + 14 =