Portfolio Huwelijken

Huwelijken, ik ben er dol op! Vooral kleine/intieme bruiloften, waarbij alle aandacht van jou als bruidspaar uit kan gaan naar de gasten en je niet honderden handen hoeft te schudden. Of dat nu heerlijk in de buitenlucht is, of juist op een mooie binnenlocatie. Met of zonder kinderen aanwezig. Het is jullie dag en dat leg ik met liefde vast. In dit portfolio zie je een selectie van mijn huwelijksfotografie, die goed weergeeft wat mijn stijl is.

Bruiloftsgasten strooien rijst over bruidspaar
Bruidspaar in bos laagstaande zon
Bruidspaar neemt selfie na de ceremonie
Bruid lacht tijdens ceremonie
Petit-fours in lila op een plankje
Bruidstaart op tafel met zwaard ernaast
Donuts op een schaal bij bruiloft
Bruidspaar in wijnvelden Toscane
Bruiloft buiten in weiland bij kas Flinkefarm
Bruidspaar buiten bij kas Flinkefarm
Bruidspaar samen op bospad in herfst
Bruidspaar in steegje in Deventer
Bruidspaar in oude tegelfabriek
Zwart-wit foto emotie bruidegom na geloftes
Bruidspaar hand in hand met speciale tattoo
Bruid in het groen met boeket in hand
Bruidsboeket ligt op bankje in bos
Bruidegom geeft bruid een knuffel tijdens tekenen akte
Bloemen in haar bruid tijdens buitenbruiloft
Bruidspaar in de Italiaanse sneeuw
Bruid kijkt emotioneel toe bij knuffel zoon en partner
Bruidegom kijkt naar bruid tijdens ceremonie
Ambtenaar spreekt bruidspaar toe in Broederpoort Kampen
Bruid geeft bruidegom een kus tussen wijngaarden Toscane
Regenboogvlag achter bruidsboeketjes
Twee bruidjes op een riksja
Taart aansnijden met siervuurwerk
Bruidspaar danst en bruid is blij
Bruidspaar houdt handen vast
Bruid knuffelt met een vriendin in Deventer
Bruidspaar knuffelt met kinderen na ceremonie
Zoontje laat bruidsboeket zien bij vader op schoot
Bruidstaart met zelfgemaakte topper
Akte en hamer met in achtergrond ambtenaar en bruidspaar
Moeder en schoonmoeder knopen jurk bruid dicht
Bruidspaar geeft elkaar een kus op het strand
Gasten bruiloft zingen lied voor bruidspaar boven in de bergen
Skihut in Italiaanse sneeuw bij zonsondergang
Ringen met vingerafdruk
MUAH doet haar bruid Kasteel Wijenburg
Bruidsboeket ring op trapje in Kasteel Wijenburg
Viking bruidspaar bij Broederpoort Kampen
Bruidegom schenkt wijn in voor de proost met gasten
Bruidspaar brengt proost uit
Bruid met sluier in oude fabriekshal
Bloemen en kaarsen als decoratie naast stoelen
Bruidspaar wordt verlicht door licht van buiten
Haar bruid wordt gedaan door MUAH
Zwart-wit foto viking bruidspaar in stadspark Kampen
Bruidspaar tijdens ceremonie Zwolle
Bruidspaar in overtuin Oranjewoud
Bruidegom geeft lachende bruid een kusje op het hoofd
Gezinsfoto huwelijk knuffelen en plezier

Reviews

“Wij hebben Erica geadviseerd gekregen door een vriendin. Zij was heel enthousiast. Wij werden ook enthousiast, zeker toen wij te horen kregen dat zij afgestudeerd is in fotografie en de ervaring die zij heeft.

Lief en zacht

Toen we haar ontmoetten merkte we dat Erica een lieve zachte vrouw is die goed luistert naar wat je wilt. Ik vond het een prettig gesprek waarbij voor mij duidelijk werd dat Erica de fotografe is die wij bij onze trouwerij wilde. Geen moment spijt gehad!

Onopgemerkt aanwezig

Op de dag zelf was Erica ruim op tijd aanwezig. Ze is prettig om bij het gezelschap te hebben. Ze ging haar gang en ze heeft geen moment in de weg gelopen. Ze was aanwezig maar onopgemerkt zoals het hoort. Nu was het wel zo dat we ook gezellig hebben gekletst op de momentjes dat het kon en ook dat was helemaal gezellig. Erica stond geheel open om creatief te zijn. We hebben allerlei foto’s gemaakt en ze maakte gebruik van alles wat er is. Ze pakt de natuurlijke momenten om de foto te maken, waardoor we niet staan te poseren en veel leuke spontane foto’s hebben. Wij merkten hoeveel plezier ze had in het fotograferen van onze dag! Wij wensen ieder bruidspaar net zulke prachtige foto’s toe die wij hebben dankzij Erica.

Eigen creativiteit

Erica is een rustige persoonlijkheid. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Ze is helemaal zichzelf. Dit sloot bij ons perfect aan. Wij hadden een vrije bruiloft en wij wilde graag zo natuurlijk mogelijk de momenten van deze dag vastleggen. Dit paste mooi, omdat we zo ook Erica de vrijheid konden geven om haar eigen creativiteit te gebruiken. Dat is gaaf voor de fotograaf en levert ook prachtige, onverwachte foto’s op. Kijk of je elkaar kan vinden. Wij hebben Erica gevonden en de volgende keer maken we graag weer gebruik van haar diensten!”

Meindert & Pauline

“Wij zijn in de Italiaanse sneeuw van het plaatsje Livigno getrouwd in het bijzijn van vrienden en familie. Erica werd ons onder de aandacht gebracht door onze enthousiaste trouwambtenaar welke wel iemand wist die de uitdaging aan zou durven om speciaal voor de trouwfoto’s over te vliegen voor twee dagen.

In de sneeuw

We zijn super blij met de foto’s die Erica van ons, de locatie en onze gasten heeft weten te maken. Waar we wisten dat het maken van foto’s in de winter niet eenvoudig is heeft Erica met een lach meegegleden door de sneeuw om op de meest fantastische locatie ons geluk vast te leggen. De reacties op de foto’s van zowel de mensen die er wel als niet bij waren zeggen alles.

Bedankkaartje

We konden onze gasten met ons bedankkaartje direct voorzien van een link naar een website, waarvoor wij reeds een fotoselectie hadden gemaakt, zodat zij nogmaals van onze fantastische dag konden genieten.”

Daniel & Lena

“Erica’s stijl van fotograferen sprak ons gelijk heel erg aan. En na een super geslaagde pre-weddingshoot, waar ze echt de tijd voor nam, hadden we er alle vertrouwen in.

Op de achtergrond

Tijdens de pre-weddingshoot kregen we ook echt het gevoel hadden dat zij onze stijl/vibe snapte. Dit nam ze mee naar de bruiloft waar ze volledig op de achtergrond opereerde en daardoor foto’s opleverde die boven verwachting waren.

Foto herinneringen

Alle spontaniteit en emoties van de dag zijn super vastgelegd. Met de reportage van Erica hebben we foto herinneringen van onze mooiste momenten. En een fijne aanvulling daarop is dat je er gelijk een album bij krijgt. Zodat je daar niet zelf mee aan de slag hoeft.”

Rutger & Rhodé

“Wat hebben we een prachtige dag gehad op een schitterende locatie. We hadden jou gevraagd om onze trouwreportage te maken; je zei van te voren al: mij zul je niet veel zien, maar maak je geen zorgen. Nou, dat is verschrikkelijk goed gelukt. We hebben je inderdaad weinig gezien, maar wat zijn de foto’s en het album mooi geworden.

Top gedaan, super blij mee.”

Peter & Jolanda

“Erica heeft onze bruiloft gefotografeerd. Wij zijn haar enorm dankbaar voor de onwijs mooie foto’s die wij van haar hebben ontvangen! De meest kleine, maar hele belangrijke details heeft zij weten vast te leggen en maken een herinnering voor het leven.

Ondanks dat ons zoontje absoluut niet stond te wachten op foto’s maken heeft ze toch een aantal foto’s gemaakt op een manier die hem echt weergeven zoals hij echt is.

Ongedwongen

De hele dag ging ongedwongen en we kwamen zelfs foto’s tegen waarvan wij nooit door hebben gehad dat ze gemaakt zijn wat ons weer het gevoel geeft dat ze echt met ons samen de mooie momenten heeft beleefd. Door de mooie foto’s beleven wij de dag steeds weer opnieuw als wij ze bekijken!”

Familie Smeenge

“Na lang zoeken naar een fotograaf voor onze trouwerij viel ons oog op de website van Erica. Mooie foto’s geschoten waarbij we een goed gevoel hadden.

Dit gevoel werd bevestigd nadat we de foto’s van de pre-wedding shoot hadden gekregen. We zijn blij dat we Erica hebben gevraagd voor onze trouwdag. De foto’s zijn echt geweldig!”

Joeke & Douwina

“Kwaliteit!

Dat is in één woord het resultaat van onze bruiloftsfoto’s gemaakt door Erica. Na een loveshoot door Delft als “verkenningsrondje” zijn ook de huwelijksfoto’s zeer geslaagd.

Het album als geheel vertelt de dag ook zoals deze voor ons gevoeld heeft.”

Mark & Elise

Laten we kennismaken!