Stoere portretten 

Marijn had nieuwe foto’s nodig voor onder andere haar LinkedIn. Begin april spraken we af om tijdens het mooie ochtendzonnetje in de binnenstad van Zwolle foto’s te maken die passen bij haar en haar werk.

Zwolle is een oude, historische stad met in het centrum veel mooie steegjes. Prachtige decors voor foto’s dus. We liepen een rondje – vraag me niet naar straatnamen, want die onthoud ik niet haha – en halverwege wisselde Marijn van broek voor net weer een andere uitstraling.

We eindigden in het Barista Café waar ik nog wat foto’s maakte van haar aan het werk. Het café heeft aan de straatkant een prachtig nisje waar je heerlijk in het zonnetje kunt genieten van een cappuccino. En het is door de locatie en lichtval een prachtig fotoplekje!

Lees onder de foto’s de review van Marijn.

Vrouw in pak staat in steegje met boom
Vrouw zit te lezen op een bankje bij een café
Vrouw zit te lezen op een bankje bij een café
Vrouw staat in stoere pose in een straat
Vrouw zit te lezen op een bankje bij een café
Vrouw zit in café te werken

Review

“Erica heeft zakelijke foto’s voor me gemaakt voor op mijn CV, LinkedIn en dergelijke. We waren beide startend en hebben elkaar op die manier op weg geholpen.”

“Erica is een rustig en fijn persoon. Ze stelt je op je gemak en vraagt je niet om onnatuurlijke houdingen en dergelijke aan te nemen. Ze wil graag natuurlijke foto’s maken.  Die heb ik dan ook zeker gekregen: ze laten echt zien wie ik ben. De foto’s hebben heel veel vieuws gehad op LinkedIn (>6000) en voor mij personlijk is het een mooie manier om mijzelf te presenteren. Ik zou Erica zo weer vragen een volgende keer.”

Marijn