Schaduwfoto gezin op Soesterduinen

De gezinsfoto is nooit compleet…

Je laat graag foto’s van jouw gezin maken, maar het voelt nooit helemaal oké. Er is namelijk altijd iemand die ontbreekt. De leegte in je hart is ook voelbaar op de foto’s. Je bent je geliefde zoon of dochter verloren voordat er een foto gemaakt kon worden, of hij of zij ontbreekt ineens op de gezinsfoto’s.

Om iets aan deze leegte te doen, ben ik gaan samenwerken met Dasja van Schaduwfoto. Dasja is zelf ook fotograaf bij Das’ Knuss fotografie en zij is de bedenker én kunstenaar van de Schaduwfoto. Op de gezinsfoto die ik van jullie maak, kan Dasja een prachtige schaduw of silhouet maken om jullie gezin compleet te maken.

Het is volledig handwerk met veel aandacht gemaakt, passend bij jullie wensen. Alles wordt aangepast aan het karakter en de leeftijd van jullie zoon of dochter.

Schaduwfoto – Regio Meppel

Binnen het team fotografen van Schaduwfoto neem ik de regio Meppel op me. Op het prachtige Holtingerveld, op een kwartiertje rijden vanaf Meppel, heb ik veel mogelijkheden om jullie gezin te fotograferen. Hou je liever van water en strand, dan kunnen we naar waterplas de Zwarte Dennen bij Punthorst.

Vooraf hebben we uitgebreid contact over jullie wensen. Ook heb je voor de fotoreportage contact met Dasja, om alles goed op elkaar af te stemmen. Lees hier wat de stappen zijn tussen het eerste contact en het eindresultaat.

Je boekt bij mij een standaard reportage, waarbij ik naast mijn standaard beelden ook een aantal foto’s maak voor het intekenen van een persoonlijke schaduw. Samen met Dasja kiezen jullie de foto(‘s) voor het intekenen van jullie schaduw en met haar bespreek je ook het uiterlijk van jullie schaduw en welke soort uitvoering bij jullie past, origineel grijs, iedereen zwart of geschetst met meer details? Nadat alle wensen zijn besproken gaat Dasja jullie schaduw tekenen op de door mij gemaakte foto.

Gezinsportret tijdens gouden uur aan het water

Wie is Dasja?

Ik ken Dasja al heel wat jaren en heb Schaduwfoto sinds het begin gevolgd. Dasja heeft het hart op de juiste plek, is prettig in de omgang en wil met Schaduwfoto echt iets betekenen voor mensen. Toen ze mij vroeg om onderdeel te worden van haar team twijfelde ik geen moment. Ik zei onmiddelijk ja!

Ze is een enorm gevoelsmens, daarom is ze ook zo goed in wat ze doet. Ze weet precies aan te voelen wat voor aanvulling op de foto jullie nodig hebben en stopt niet eerder dan dat ze – tot in de kleinste details aan toe – helemaal tevreden is.

Bekijk hieronder een aantal Schaduwfoto’s om een idee te krijgen wat zoal mogelijk is.
Meer weten? Neem dan contact met me op voor meer informatie.
Schaduwfoto silhouet optie
Schaduwfoto ouders met oudere zoon
Schaduwfoto schets op Soesterduinen met gezin
Schaduwfoto silhouet foto gezin
Schaduwfoto zandvlakte kinderen samen op de foto
Schaduwfoto Reeuwijkse Plassen gezin met overleden dochter