Stralend mooi weer

2018 was het jaar waarin mijn sabbatical startte én het jaar van een aantal geweldige bruiloften! Deze keer een terugblik op de bruiloft van Marcel en Jitske.

Zij trouwden op een stralende dag in juni bij Landtgoed (destijds heette het nog Omni Mobilae), midden in het bos bij Heino. Een locatie die al heel lang op mijn verlanglijstje stond om eens een bruiloft te mogen fotograferen.

Ik ken het bruidspaar al een flinke tijd; we hebben samen gestudeerd in Zwolle (opleiding journalistiek) Daarna elk onze eigen weg gegaan en elkaar later weer getroffen na de geboorte van hun oudste zoon. Ik was dan ook enorm vereerd om gevraagd te worden als fotograaf voor hun bruiloft.

Intiem

De bruiloft vond ’s middags plaats in het bijzijn van familie en vrienden. Bij elkaar een mooie groep mensen waardoor alle aandacht van Marcel en Jitske naar hun gasten kon gaan.

Kind loopt lachend rond met waaier

Na ontvangst van de gasten bij de Jachthut, één van de vergaderplekken van Landtgoed, liepen we naar de trouwlocatie; een prachtige versierde plek tmiddenin het bos. Wat mij betreft een droomlocatie om te trouwen!

Het was een mooie ceremonie, waarbij ook aandacht was voor Lukas, het zoontje van Marcel en Jitske. Zo was er voor hem ruimte om zijn mooie outfit te laten zien, mocht hij de ringen brengen en zelfs tekenen voor het huwelijk van zijn papa en mama. 

Terwijl na het feliciteren van het bruidspaar alle gasten terug gingen naar de hoofdzaal, maakte ik met het bruidspaar nog een aantal foto’s in het bos. 

Daarna was het tijd voor proosten, dansen, eten en gezellig kletsen. Ik kijk nog steeds met veel plezier terug op deze mooie dag en als ik de foto’s zie voel ik weer hoe het op die mooie dag in juni was: vol met liefde en aandacht voor elkaar.

Onderaan deze post lees je de review van Marcel en Jitske.

Bruid wordt weggegeven door vader
Kind laat zijn kleding zien
Bruidspaar op bankje in bos
Zoontje met waaier
Bruid kijkt liefdevol naar bruidegom
Bruid en bruidegom op bankje
Bruidsboeket
Haardecoratie bruid
Bruid en bruidegom tijdens ja-woord
Bruid en bruidegom na ja-woord
Zoontje brengt ringen
Bruid kijkt naar ring
Bruid doet ring om bij bruidegom
Liefdevol bruidspaar tijdens tekenen akte
Zoontje mag ook tekenen
Bruid met vader
Zoon laat boeket zien
Bruidspaar met zoon in bos
Close-up bruid
Kind knoeit met drinken
Proost op het huwelijk
Kind is aan het dansen

Review

“Wij kenden Erica al van de opleiding Journalistiek, járen geleden, waar we bij elkaar in de klas zaten. We zijn allen ons eigen weg gegaan, en toen onze oudste ruim 7 jaar geleden werd geboren, wilden we graag een newbornshoot, die Erica op dat moment aanbood. Het werd een hele mooie herinnering. De aandacht voor ons pasgeboren zoontje, de rust die ze uitstraalde en uiteindelijk de mooie foto’s zorgden ervoor dat we haar later voor nogmaals gevraagd hebben, voor een mooie shoot van ons gezin.

Het allermooiste was wel het fotograferen van onze bosbruiloft! Hier zie je Erica echt in haar element; ze legde ons, ons zoontje, onze bruiloft, de gasten en de dag prachtig vast, zonder dat het geposeerd was. Alles heel natuurlijk. We kijken nog vaak in het fotoalbum, met veel plezier!

Erica is rustig, luistert goed en gaat tegelijkertijd haar eigen gang, zo voel je je echt op je gemak bij haar als fotograaf.”

Marcel en Jitske