Festival vibe

Op 18 augustus 2018 (mijn eigen trouwdag) trouwden Emile en Linda bij it Flinkeboskje in Hemelum, Gaasterland. Ik verbleef die dagen bij mijn schoonouders die een dorp verderop wonen, dus ik kon op de fiets naar de bruiloft.

Oude kas

Ik kende de locatie al, was er wel eens langs gekomen en ook online had ik al het nodige gezien. Echt een droomlocatie voor mij als fotograaf. Helemaal omdat er ook buiten getrouwd kan worden en dat is wat Emile en Linda deden!

Na de ontvangst van de gasten in de tuin, waar kannen met drinken en een koffiebar op wielen klaar stond, vond de ceremonie voor de oude kas plaats. Samen kwam het bruidspaar aangelopen, tussen de gasten door richting de babs.

Bloemendecoratie op bruiloft
Taartbuffet

Het was een vrolijke ceremonie, met veel persoonlijke aandacht. Na het ja-woord was het tijd voor taart! Er stond een prachtig taartbuffet klaar en het was bijna zonde om de taart aan te snijden.

Tot aan het diner werd de tijd volgemaakt met gezellig samen zijn, (bord) spelletjes spelen en de photobooth. Ondertussen kon ik met het bruidspaar een paar foto’s maken in en om de oude kas.

Ik vertrok vlak nadat de gasten bij elkaar gekomen waren op het grasveld voor een verrassing voor het bruidspaar: een spel waarbij ze aan moesten geven wie het beste bij een kwaliteit of vraag paste. Het zorgde voor veel hilariteit en in die sfeer vertrok ik weer op de fiets richting mijn familie.

Welkomstbord Flinkeboskje
Bruid lacht naar camera
Barista klaar om koffie te zetten
Gast kijkt toe
Schoenen van het bruidspaar
Het bruidspaar komt aanlopen voor de ceremonie
Overzicht ceremonie
Gasten luisteren naar babs
Bruidspaar wandelt door stadspark Kampen
Hand in hand
Serveerster glimlacht naar bruidspaar
Taarttafel
Aansnijden van de taart
Versierde dinertafels
Bloemenvaasjes op tafel
De photobooth
In de oude kas
Bruid streelt wang bruidegom
Foto's plakken in album
Klaarzetten voor diner
Decoratie
Bijeengekomen op grasveld
Bruidspaar doet een spel