Livigno, Italië

2018 was het jaar waarin mijn sabbatical startte én het jaar van een aantal geweldige bruiloften! Ik blik als eerste terug op die van Daniel en Lena.

Zij trouwden eind februari van dat jaar in de sneeuw bij het Italiaanse Livigno, een prachtige wintersportplaats. Mijn dag begon bij de voorbereidingen van Daniel, waarna ik doorging naar Lena. Zij zat in het vakantiehuis van haar ouders, waar ze ook door Daniel werd opgehaald.

De fotoreportage was in de sneeuw, die op sommige plekken wel een halve meter diep was. De mist waar de dag mee begon, trok langzaam weg en maakte plaats voor de stralende zon. Daardoor voelde het een stuk minder koud aan.

Na de lunch was het tijd om met de skilift naar boven te gaan, voor de ceremonie bovenop de berg, geleid door babs Ria Kuipers. Het werd een warme, liefdevolle ceremonie met als afsluiting een lied gezongen door de familie van Lena.

Hierna was het tijd voor ontspanning met een drankje. Gevolgd door het diner en avondfeest met het aansnijden van de kaastaart als leuke verrassing.

Berber met tasjes op de sluisdeur

Het was voor mij een geweldig mooie ervaring – mijn eerste destination wedding ooit – en ik denk er nog altijd met veel plezier aan terug. Het was ook de eerste van vele buitenbruiloften die mochten volgen dat jaar.

Onderaan deze post lees je de review van Daniel en Lena.

Detail schoenzool bruidegom
Voorbereidingen bruidegom
Moeder knoopt manchetten vast van zoon
Bruidegom knoopt stropdas
Moeder speld corsage op bij bruidegom
Bruidegom kijkt uit over het dal
Haar van bruid wordt gedaan
Bruid proost met vriendinnen
Haar van bruid wordt gedaan
Kraaltjes worden in haar bruid gedraaid
Moeder doet jurk bruid dicht
Bruid trekt warme sokken aan
First look bruidspaar
Bruidegom kijkt trots naar bruid
Bruid en bruidegom kijken naar snowboots
Bruidspaar in de sneeuw bij Livigno Italië
Bruidspaar zit op een bankje
Bruid en bruidegom in de sneeuw
Bruidspaar zit op een bankje
Bruidspaar bij sign Livigno
Bruidspaar in skilift
Bruidspaar loopt door de sneeuw
Bruidspaar met vader bruid
Doorkijkje naar bruidspaar
Bruidspaar tijdens ceremonie
Bruidspaar met berg in de achtergrond
Bruidspaar tijdens jawoord
Bruidspaar luistert naar lied van gasten
Trouwlocatie bovenop een berg in Livigno Italië
Aansnijden van de kaastaart

Review

“Wij zijn in de Italiaanse sneeuw van het plaatsje Livigno getrouwd in het bijzijn van vrienden en familie. Erica werd ons onder de aandacht gebracht door onze enthousiaste trouwambtenaar welke wel iemand wist die de uitdaging aan zou durven om speciaal voor de trouwfoto’s over te vliegen voor twee dagen.

We zijn super blij met de foto’s die Erica van ons, de locatie en onze gasten heeft weten te maken. Waar we wisten dat het maken van foto’s in de winter niet eenvoudig is heeft Erica met een lach meegegleden door de sneeuw om op de meest fantastische locatie ons geluk vast te leggen. De reacties op de foto’s van zowel de mensen die er wel als niet bij waren zeggen alles.

We konden onze gasten met ons bedankkaartje direct voorzien van een link naar een website, waarvoor wij reeds een fotoselectie hadden gemaakt, zodat zij nogmaals van onze fantastische dag konden genieten.”

Daniel & Lena