Plezier met bloemen 

Op de route tussen ons huis en de school van mijn dochters staat een prachtig margrietenveld. We fietsen daar dagelijks langs en op een avond nam ik mijn meiden mee voor wat foto’s, want ik wilde graag weer oefenen met fotograferen met een lage avondzon. Dat zorgt voor zo’n mooie haze over de foto’s.

Deze foto’s zijn in een tijdsbestek van 20 minuten gemaakt en een mooi voorbeeld van wat voor foto’s Mini and Me oplevert. Ik heb samen met mijn dochters de plek gekozen en liet het daarna los. Ik geef zo min mogelijk aanwijzingen en ga mee in de flow van de kinderen. Dat werkt bij mijn eigen kinderen net zo goed als bij kinderen van anderen. Door in gesprek te blijven krijg ik mooie portretten die de karakters van de kinderen laten zien.

Meisje plukt blaadjes van een margriet
Meisje zit tussen de margrieten met avondzon
Portret van een meisje tussen de bloemen
Meisje blaast aren weg
Portret van een meisje tussen de bloemen
Portret van een meisje