Klik, klik, klik 

Met vier andere onderneemsters – Joyce van Studio Stof&Draad, Eline van Kleurfactor, Marjet van Marjet Leefstlijkcoaching en Alicia van Tekenkleurplaat – was ik onlangs in de binnenstad van Zwolle voor een photowalk. We zijn met camera’s in de aanslag een rondje door de stad gaan lopen om elkaar op de foto te zetten.

Camera vs Telefoon

Ik ben beter in het fotograferen met een camera dan met een telefoon, dus had ik mijn camera en 70-200 lens meegenomen. De andere dames fotografeerden met hun telefoons. Na het geven van wat tips gingen we op stap.

Het werd een gezellig rondje door de Waterstraat en langs de stadsmuur. Ik heb veel gelachen, veel uitgelegd en voorgedaan en echt genoten van een ochtendje samenzijn met andere ondernemers. Als afsluiter gingen we bij de Gillende Keukenmeiden nog even wat drinken. Het is wat mij betreft echt voor herhaling vatbaar!

Tussen mijn eigen foto’s door staan mijn favoriete foto’s die van mij gemaakt zijn. Zo leuk om terug te zien!

Onderneemster in beeld
Portret van Alicia
Onderneemsters fotograferen elkaar
Eline van Kleurfactor zittend op de grond bij bloemen
Onderneemsters fotograferen elkaar
Eline van Kleurfactor zittend op de grond bij bloemen
Elkaar fotograferen in Waterstraat Zwolle
Elkaar fotograferen in Waterstraat Zwolle
Marjet in beeld
Joyce in beeld
Joyce bij stadsmuur
Marjet zit tegen stadsmuur
Eline bekijkt haar foto
Marjet zit tegen stadsmuur
Eline bekijkt haar foto
Marjet zit tegen stadsmuur
Eline bekijkt haar foto
Marjet bij stadsmuur
Marjet wordt gefotografeerd door Alicia
Alicia bij stadsmuur
Marjet wordt gefotografeerd door Alicia
Alicia bij stadsmuur
Eline bij stadsmuur
Marjet op de foto
Portret van Joyce
Alicia wordt gefotografeerd
Marjet op de foto
Portret van Joyce