Wintersessies: gewoon doen!

De winter is de perfecte periode om op de foto te gaan. Het licht is altijd mooi, de natuur is in rust dus weinig afleiding in de achtergrond en de warme mutsen en sjaals zorgen voor een knus gevoel. 

In de sneeuw, of juist niet?

Natuurlijk hopen we op sneeuw in de winter. We hebben het in november heel even gehad en uit het verleden blijkt wel dat januari, februari en zelfs maart nog wel voor een sneeuwverrassing kan zorgen. Een prachtig decor voor jouw foto’s.
Ook ijskoude winterdagen met een prachtige blauwe lucht en stralende zon zorgt voor net zo’n mooie achtergrond. Helemaal als er ook nog ijs ligt en we de schaatsen onder kunnen doen. Hoe tof is het om samen met je partner een loveshoot te doen op het ijs?
Lees verder onder de foto’s.
Rietsigaar in de sneeuw
Wintersessies is spelen in de sneeuw
Portret meisje in de sneeuw

Op de foto gaan in de winter is op alle vlakken een goed plan. Denk aan mooi zonlicht, rode wangetjes van de kou, samen zijn in de natuur, genieten van elkaar… En die kou? Daar kun je je tegen kleden en ik zorg voor een thermosfles met warm drinken en iets lekkers erbij voor na afloop.

Wintersessies: schrijf je nu in!

Omdat het weer niet te voorspellen is, ga ik werken met een e-maillijst. Als je hieronder je e-mailadres achter laat, krijg je van mij een e-mail met alle informatie en zal ik contact met je opnemen zodra er sneeuw ligt of we een koude, zonnige winterdag krijgen. De reportage vind nog diezelfde dag plaats en betalen kan ter plekke. Je zit dus nergens direct aan vast als je jouw interesse toont.

Ik kijk er enorm naar uit om 2024 gelijk met toffe wintersessies te starten! Wie weet wel van jou!