…Because every picture

                           tells a story…

Jij wilt als ondernemer jouw eigenheid laten zien. Je wilt zichtbaar zijn op een manier die past bij jou en de manier waarop je onderneemt. Je weet dat een profielfoto niet meer voldoende is om te laten zien wie jij bent en wat je doet, maar je krijgt het zelf niet goed voor elkaar dit via foto’s duidelijk te maken. Ik kan jou hierbij helpen!

Jezelf zijn

Jij bent zelf het beste middel om je ideale klant aan te trekken. Daar gaan we dus gebruik van maken! Voordat we aan de slag gaan, wil ik jou graag wat beter leren kennen. In een ontspannen kennismakingsgesprek zal ik je vanalles vragen en ook iets over mezelf vertellen, zodat ook jij weet wie je voor je hebt.

Alles bij elkaar

Vooraf overleggen we wat voor foto’s je graag wilt en wat je wilt uitstralen. We kiezen de locatie(s) waar gefotografeerd gaat worden en of er figuranten nodig zijn om jouw verhaal sterker te maken. Ook aan je kleding en make-up zal ik denken zodat het een compleet plaatje wordt. Wel zonder die muah en stylist, want jij kunt dit prima zelf doen!

Vrouw zit te lezen op een bankje bij een café

Frisse blik

Ik heb ruime ervaring in de fotografie, in de zakelijke wereld ben ik een nieuwe speler. Wel eentje met kennis van kleur en hoe dat toe te passen, veel creativiteit en een grote passie voor fotografie en beeld.

Op locatie

Ik werk uitsluitend op locatie met natuurlijk licht, daardoor zijn we niet gebonden aan lichttechniek of specifieke locaties. Tijdens de reportage stel ik je vragen (vooraf zal ik dat ook al doen via een vragenlijst) of geef ik je kleine opdrachtjes, om zo jou zo ontspannen mogelijk op de foto te krijgen en bovenal: als jezelf! De foto’s worden speels, met een vleugje humor.

Hieronder zijn de losse sessies te bekijken, wil je het gelijk goed aanpakken, ga dan voor het jaarplan! Liever een keer laagdrempelig met mij kennismaken, ga dan mee op een Photowalk!

  • Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.
  • Buiten Zwolle reken ik reiskosten: €0,45 per km.
  • Extra bestanden zijn bij te bestellen á €25 per foto.
  • Je krijgt een licentie voor zakelijk gebruik van de foto’s, zoals website, sociale media of drukwerk.
  • Mogelijk worden de foto’s gebruikt voor mijn portfolio. Dit geheel in overleg. Bezwaar hier tegen graag vooraf aangeven.
  • Liever een reportage op maat? Neem dan contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Marijn

Netwerkdag

Portfolio

Klik op de foto om meer van dat werk te bekijken

Berber

Ellen

Marijn

Ellen

Photowalk

Ellen

Reviews

“Erica heeft zakelijke foto’s voor me gemaakt voor op mijn CV, LinkedIn en dergelijke. We waren beide startend en hebben elkaar op die manier op weg geholpen.”

“Erica is een rustig en fijn persoon. Ze stelt je op je gemak en vraagt je niet om onnatuurlijke houdingen en dergelijke aan te nemen. Ze wil graag natuurlijke foto’s maken. Die heb ik dan ook zeker gekregen: ze laten echt zien wie ik ben. De foto’s hebben heel veel views gehad op LinkedIn (>6000) en voor mij personlijk is het een mooie manier om mijzelf te presenteren. Ik zou Erica zo weer vragen een volgende keer.”

Marijn

“Erica is een fotograaf die je essentie weet vast te leggen. Ze heeft een aantal jaar geleden mijn brandingshoot gedaan toen ik net startte met mijn bedrijf. Deze beelden waren zo goed, dat ik ze jaren heb kunnen gebruiken.

Nu ik toe was aan nieuwe foto’s, wist ik meteen wie deze foto’s mocht maken natuurlijk! En ook deze keer overtrof Erica haarzelf. Wat een prachtige, natuurlijke foto’s.

Beide keren kreeg ik als reacties op mijn foto’s vaak: wauw, deze foto’s zijn helemaal ‘jou’. En om iemand zo te fotograferen dat ze precies vangen wie je bent, dat is een gave! En Erica heeft die gave.”

Berber

“Tijdens een netwerkdag voor creatieve ondernemers had Erica haar camera meegenomen en was ze zo lief om van ons allemaal ook een paar foto’s te maken! Het maken van de foto’s was vooral gezellig en heel natuurlijk. Helemaal niet het gevoel dat je echt moest poseren voor de camera. Het resultaat is super, hele mooie heldere foto’s die ze met 2 verschillende filters heeft bewerkt. Ik ben er heel erg blij mee! Op zoek naar een fotografe die mooie, frisse foto’s maakt, dan moet je zeker bij Erica zijn.”

Stephanie

“Erica zorgt dat je goed voorbereid bent op de fotoshoot. Zij neemt alle tijd om prachtige foto’s te maken. Hierbij mag jij zelf ook ideeën aandragen. Erg prettig in contact en geeft je een veilig gevoel. Nieuwsgierig naar het resultaat? Check www.ellenmeijer.com

Ellen

Laten we kennismaken!