Korte reportage

Aan het begin van de zomervakantie had ik afgesproken met Alien en Richard voor een korte zwangerschapsreportage van 30 minuten. Zij waren naar mij doorverwezen door een bekende van Alien die mij op Instagram volgt, hoe leuk is dat!

Bijna uitgerekend…

Er zat wat haast achter, omdat Alien al aardig richting de uitgerekende datum ging, gelukkig had ik nog wat ruimte in mijn agenda. Op het moment van de zwangerschapsreportage was ze net 37 weken zwanger.

Tussen de buien door…

Het was de hele week voorafgaand aan de reportage prachtig weer, dus ik hoopte op een mooie golden hour reportage die zaterdag. Helaas heb je het weer zelf niet in de hand en regende het die dag. Gelukkig was het tijdens onze afspraak net even droog.

Al wandelend op de foto

Het werd een leuke wandeling door het Engelse Werk, een van mijn favoriete locaties in Zwolle, waarbij ik zowel foto’s van Alien alleen als samen met Richard heb gemaakt.

Zwangerschapsreportage Engelse Werk Zwolle

Luchtig en losjes

Ik heb het zo losjes mogelijk gehouden, door opdrachtjes te geven of vragen te stellen. Precies op het moment dat we klaar waren met de zwangerschapsreportage, begon het weer te regenen.

Ook een zwangerschapsreportage boeken? kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Hoe hebben ze het zelf ervaren? Lees de review:

Mijn zus was je tegen gekomen op Instagram. De stijl van jouw foto’s vinden we mooi. Richard houdt niet van foto’s, maar ik vind het mooi dat we foto’s hebben. Zo kunnen we er later mooi op terug kijken en het is een mooie herinnering.

We hadden de optie voor een Mini and me fotoshoot en dit was precies goed voor ons. Het was een relaxte shoot en we hebben prachtige foto’s ontvangen van jou.

Richard en Alien

Zwangere en partner tijdens zwangerschapsreportage in Engelse Werk Zwolle
Stralende zwangere in lila jurkje
Lachend stel tijdens zwangerschapsreportage
Koppel wandelt over een bospaadje
Alien en Richard wandelen over paadje
Man en vrouw houden zwangere buik vast
Stel kijkt elkaar aan tijdens reportage
Alien en Richard doen een dansje
Zwangere loopt richting camera
Richard en Alien staan onder een boom voor zwangerschapsreportage